četvrtak, 16 jun 2022 14:23

PREDAVANJE PROFESORA SANDRE BRKANLIĆ U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA MOBILNOSTI

Prof.dr Sandra Brkanlić, vanredni profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, održala je nekoliko predavanja studentima master i doktorskih studija na univerzitetu Jaume I u Castellonu de la Plana, Kraljevina Španija, u okviru Erasmus+ projekta međunarodna mobilnost nastavnika. Predavanja su održana u periodu od 05. juna 2022. godine do 10. juna 2022. godine, iz predmeta „Scientific Marketing and Writing Academic Papers“, koji se opciono mogu slušati i predstavljaju pripremu studenata za istraživački rad u oblasti Marketinga, kao i pripremu studenata za pisanje i objavljivanje naučnih radova u istoj oblasti.

Prilikom posete i boravka na Univerzitetu Jaume I u Španiji, u razgovoru sa Erasmus+ koordinatorima, razvila se ideja mobilnosti kako nastavnog i nenastavnog osoblja, tako i studenata. Koordinatori su pokazali veliku zainteresovanost za saradnju nastavnog osoblja na polju naučno-istraživačkog rada u oblasti Marketinga i ne samo u ovoj oblasti, već i u ostalim oblastima istraživanja. Takođe, ostvarila sam i značajne kontakte sa nastavnim osobljem na departmanu za Ekonomiju, koje je izrazilo neočekivano oduševljenje saradnjom sa nastavnim osobljem iz Srbije.

S obzirom na činjenicu da je ovo bilo moje prvo iskustvo u odlaznoj mobilnosti nastavnika, bila sam iznenađena ostvarenim uspehom, razgovorima koji su ostvareni, kontaktima koji su razvijeni prilikom ove posete, kao i zajedničkim idejama u vezi sa budućom saradnjom. Poseta univerzitetu Jaume I u Španiji me je dodatno motivisala da se ponovo prijavim na Erasmus+ konkurs za odlaznu mobilnost nastavnika.

Prof. dr Sandra Brkanlić

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle