Novosti

Ovde se nalaze novosti FIMEK-a kao i sva obaveštenja spojena u jedan feed na FIMEK-u i u drugim kategorijama.

Na Univerzitetu Privredna akademija, 25.5.2023. godine u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, održana je završna svečanost i dodela nagrada za najbolji kratki đački film u Smotri kratkog đačkog filma - FILMić 2023.
Na Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu 22.5.2023. godine održan je Okrugli sto: "Evropske vrednosti i proces pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji" u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.
Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 19.5.20123. godine, održano je finale takmičenja za sve maturante iz Vojvodine „FIMEK nagrađuje znanje“. Takmičenje je počelo 8.5.2023. godine u amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Promocija doktora nauka

Novosti četvrtak, 18 maj 2023
Na Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu, 17.5.2023. godine održana je promocija novih doktora nauka koji su doktorirali na jednom od fakulteta u sastavu Univerziteta.
Povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada, Fakultet neće raditi u ponedeljak, 1. maja i u utorak, 2. maja 2023. godine. Prvi radni dan je sreda, 3. maj!
Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 09. i 10. marta 2023. godine, po osamnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment nagrađen Velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo Veliki šampionski…

Međunarodni dan žena

Novosti sreda, 08 mart 2023
Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment obeležili smo Međunarodni dan žena i proslavili hrabrost, snagu i doprinos žena.
Uvođenje znanja i primena ekoloških tehnologija, predstavlja ključni pokretač transformacije sektora poljoprivrede ka stabilnom i održivom proizvodnom sistemu.
Završna manifestacija projekta ,,Energija je svuda oko nas 2022.’’ , objava rezultata i dodela nagrada ove godine održana je 24.1.2023. godine na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment. Ovogodišnji dobitnici prve nagrade u okviru projekta "Energija je svuda oko nas" su učenici OŠ ,,Branko Radičević“ iz Velikog Središta i STŠ…
Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 21.12.2022. godine održana je završna svečanost projekta „Dani informatike u školama Vojvodine 2022“. Na završnoj svečanosti proglašene su najuspešnije škole i učenici koji su učestvovali na takmičenju. Plaketa "Prof. Stjepan Han" za postignut uspeh u okviru akcije "Dani informatike u…

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle