Alumni klub FIMEK-a

Alumni klub Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment je dobrovoljno udruženje studenata koji su diplomirali, masterirali i doktorirali na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Baza alumni kluba sadrži podatke o bivšim i sadašnjim studentima, profesorima, asistentima, saradnicima, partnerima i prijateljima FIMEK-a.

Cilj Alumni kluba je povezivanje svih interesnih grupa koje su (bili) sastavni deo Fakulteta u svrhu kreiranja jake poslovne, profesonalne i naučne mreže.

Svim članovima Alumni klub omogućava dalje usavršavanje putem različitih međunarodnih i naučnih konferencija, kurseva, seminara, tribina i drugih vrsta programa u organizaciji Fakulteta ili nekih od članova kluba. Ujedno, članovi kluba svojim iskustvom doprinose razvoju Fakulteta, redefinisanju studijskih programa i nastavnih procesa.

Razvijanje saradnje, povezivanje, pružanje novih informacija, prenošenje znanja i iskustva, razmenjivanje praktičnih, stručnih i naučnih znanja, motivacija, stvaranje poslovnih prilika i širenje kontakata su samo neki od dobrobita koje članstvo u Alumni klubu omogućava.

Ne propustite priliku da postanete član prestižnog Alumni kluba Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment popunjavanjem pristupnice!

Kliknite ovde da popunite pristupnicu

Za sve dodatne informacije o radu u vezi sa Alumni klubom FIMEK-a pišite nam na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle