utorak, 24 maj 2022 21:17

PREDAVANJE PROFESORA RADIVOJA PRODANOVIĆA U OKVIRU ERASMUS + PROGRAMA MOBILNOSTI

Prof. dr Radivoj Prodanović, vanredni profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, Departman za inženjerski menadžment u agrobiznisu, održao je nekoliko predavanja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Republika Hrvatska, u okviru Erasmus + projekta međunarodna mobilnost nastavnika „2021-1-RS01-KA131-HED-000008737“.

Predavanja su održana u periodu od 16. maja 2022. do 20. maja 2022. iz predmeta Agrobiznis menadžment, koji se sluša na drugoj godini osnovnih akademskih studija i bila su posvećena organizaciji i tehnologiji organske poljoprivredne proizvodnje, upravljanju zemljištem i vodnim resursima u organskoj proizvodnji, te upravljanju rizicima i neizvesnošću na poljoprivrednom gazdinstvu.

Tokom boravka na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti učestvovao sam u razgovorima o intenziviranju međunarodne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja, kao i studenata, o mogućnostima saradnje na planu naučno-istraživačkog rada i diseminaciji rezultata najnovijih istraživanja iz oblasti agrobiotehničkih nauka. Takođe, ostvario sam značajne kontakte sa nastavnicima sa Zavoda za bioekonomiju i ruralni razvoj i iskazano je visoko obostrano interesovanje za saradnju.

Budući da je ovo bilo moje prvo iskustvo u odlaznoj mobilnosti nastavnika, mišljenja sam da je bilo korisno i da je čak i nadmašilo moja polazna očekivanja. S tim u vezi, utisci i stečeno iskustvo su mi ujedno i motivacija da se ponovo prijavim na Erasmus+ konkurs za odlaznu mobilnost nastavnika.

Prof. dr Radivoj Prodanović

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle