Obaveštenja za međunarodnu saradnju

Ovde se nalaze obaveštenja FIMEK-a vezana za međunarodnu saradnju.

Kolege sa Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu Nikola Puvača, Ivana Brkić, Jovana Gardašević Živanov i Aleksandra Fimić su posetili Fakultet za veterinarsku medicinu, Poljoprivrednog univerziteta u Republici Albaniji u okviru Erasmus+ KA171 programa mobilnosti. Domaćini univerziteta, prorektorka za međunarodnu saradnju prof. dr Erinda Lika i prodekanica za nauku i projekte Fakulteta za veterinarsku medicinu prof. dr Sonila Cocoli su najlepše dočekale i ugostile kolege sa FIMEK-a tokom njihove posete u decembru 2023. godine.

ERAZMUS+ КA171 КONКURS ZA STIPENDIRANU MOBILNOST STUDENATA DOКTORSКIH STUDIJA UNIVERZITETA PRIVREDNA AКADEMIJA U NOVOM SADU U SVRHU UČENJA U OКVIRU ERAZMUS+ PROGRAMA

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu raspisuje konkurs za prijavu kandidata za Erazmus+ odlaznu mobilnost sa Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu prema Agricultural University of Tirana (UBT), Tirana, Albanija.

TRAJANJE JAVNOG POZIVA (КONКURSA): 9. oktobar 2023- 20. oktobar 2023.
ROК ZA PODNOŠENJE PRIJAVA: petak, 20. oktobar 2023. do 15:00 časova

U Pokrajinskoj vladi, 14. decembra 2022, najuspešnijim istraživačima na teritoriji AP Vojvodine uručena su priznanja za naučnu izuzetnost za 2021. godinu.

U amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu u četvrtak, 27. juna 2022. godine, sa početkom u 11:00h održan je info dan za mobilnosti u okviru Erasmus+ programa. Otvarajući informativne dane, prof. dr Nikola Puvača, prodekan za međunarodnu saradnju i šef kancelarije za međunarodnu saradnju Fakulteta, istakao je značaj novog Erasmus+ programa koji će u narednim godinama pružiti mnogo više prilika za finansiranje, učenje i usavršavanje.

Doc. dr Jovana Gardašević, docent na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, podelila je sa nama utiske u okviru Erasmus + programa mobilnosti.

Prof.dr Sandra Brkanlić, vanredni profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, održala je nekoliko predavanja studentima master i doktorskih studija na univerzitetu Jaume I u Castellonu de la Plana, Kraljevina Španija, u okviru Erasmus+ projekta međunarodna mobilnost nastavnika. Predavanja su održana u periodu od 05. juna 2022. godine do 10. juna 2022. godine, iz predmeta „Scientific Marketing and Writing Academic Papers“, koji se opciono mogu slušati i predstavljaju pripremu studenata za istraživački rad u oblasti Marketinga, kao i pripremu studenata za pisanje i objavljivanje naučnih radova u istoj oblasti.

Strana 1 od 3

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle