Studijski program Poslovna ekonomija i finansije je koncipiran u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i Bolonjskom deklaracijom.

Studijski program Poslovna ekonomija i finansije namenjen je onima koji žele da steknu sadržajna i kvalitetna, kako teorijska tako i praktična znanja, koja će im omogućiti da postanu osposobljeni stručnjaci za uspešno delovanje i rešavanje problema u oblasti poslovne ekonomije i finansija. Kroz ovaj studijski program studenti stiču opšta znanja iz oblasti ekonomije, menadžmenta, marketinga, ali i usko specijalizovana znanja iz oblasti finansija.

Studijski program Međunarodna ekonomija i ekonomska diplomatija je koncipiran u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i Bolonjskom deklaracijom.

Ovaj program je namenjen studentima koji žele da steknu savremena i kvalitetna znanja iz oblasti međunarodne ekonomije i ekonomske diplomatije.

Studijski program Međunarodna ekonomija i ekonomska diplomatija pruža studentima sveobuhvatna teorijska i praktična znanja, kroz prezentovanje različitih aspekata i modela savremenog poslovanja na međunarodnom nivou, kao i primenjene diplomatije. Na taj način studenti se pripremaju za uspešno delovanje i rešavanje problema u oblasti međunarodnog poslovanja i diplomatije. Poseban akcenat se stavlja na pružanje studentima fundamentalnih znanja iz ekonomije, znanja o savremenom sistemu međunarodnih ekonomskih odnosa i procesa globalizacije i integracije, upoznavanje studenata sa osnovama ekonomske diplomatije, kao i pripremanje studenata za liderske pozicije u kompanijama kroz pružanje znanja o funkcionisanju kompanija i njihovom mestu u globalnom okruženju.

Studijski program Inženjerski menadžment u agrobiznisu je koncipiran u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i Bolonjskom deklaracijom. Njegov prevashodni cilj je pružanje sadržajnog i kvalitetnog obrazovanja, kao i osposobljavanje mladih stručnjaka za uspešno delovanje i rešavanje problema iz oblasti inženjerskog menadžmenta u poljoprivredi. Takođe, cilj studijskog programa Inženjerski menadžment u agrobiznisu je da studentima pruži realnu i kvalitetnu osnovu za zaposlenje u najrazličitijim organizacijama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

Strana 1 od 3

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle