Studenti na praksi u marketinškoj agenciji Authentic Agency

Daniel Harаngozov i Aleksa Todorović su u okviru programa stručne prakse koju FIMEK obezbeđuje svojim studentima izabrali da svoja praktična iskustva steknu u Authentic Agency, marketinškoj agenciji.

Vlasnica marketinške agencije Dunja Graovac imala je odličnu ocenu za studente. ,,Daniel i Aleksa su vrlo sposobni, proaktivni, mladi ljudi koji žele da uče i istražuju mogućnosti u svetu marketinga. Došli su u Authentic sa prethodnim znanjem u oblasti onlajn marketinga, gde su svako na svoj način izgradili neke osnove za dalji razvoj. Kao takvi, bili su interesantan dodatak našem timu, a mi njima vrlo korisni i zanimljivi jer su zaista mogli puno da nauče, saznaju i probaju radeći na realnim kampanjama i projektima. Svi naši članovi tima dali su sve od sebe da prenesu Aleksi i Danielu sve što su želeli da saznaju u oblastima kojima se mi bavimo, od toga kako da kreiraju mesečne marketing planove, zašto je važno da u svakom trenutku znaju kome se obraćaju slikom ili tekstom (ciljne grupe) ili sa kojim ciljevima, do toga da se sajt ne pravi tako što pitamo klijenta kako je on to zamislio i krenemo da popunjavamo neku temu, već iza toga stoji jedan ozbiljan rad (istraživanje, struktura, kreativni okvir, razmatranje funkcionalnosti, prikupljanje i kreiranje svih potrebnih materijala), kako se vodi komunikacija sa klijentom, sprovođenje onlajn marketing kampanje za otvaranje ugostiteljskog objekta sa vrlo ograničenim budžetom, kako nam u onlajn marketingu danas pomažu influenseri i koji je pravi izbor za neki određeni biznis.“ – istakla je Dunja Graovac.

Ovo je samo mali deo tema koje su studenti obrađivali i ističu da nose pozitivne utiske sa prakse, gde su upotpunili svoje dosadašnje teorijsko znanje u oblasti za koju su posebno zainteresovani.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle