16 dec 2022

Priznanja za naučnu izuzetnost

U Holu Pokrajinske vlade, 14.12.2022. godine održana je svečana dodela Priznanja za naučnu izuzetnost istraživačima na teritoriji AP Vojvodine od strane Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Priznanja za naučnu izuzetnost u 22 naučne oblasti, odnosno podoblasti dobila su 52 istraživača sa teritorije AP Vojvodine. Priznanja je uručio prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Među najcitiranijim istraživačima na teritoriji AP Vojvodine našla su se čak dva profesora sa Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment. Priznanje za naučnu izuzetnost za oblast biotehnologije i poljoprivrede, podoblast stočarstvo i najcitiranijeg istraživača u ovoj oblasti drugu godinu za redom dodeljeno je našem kolegi i prodekanu za međunarodnu saradnju Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, prof. dr Nikoli Puvači, doktoru veterinarske medicine.

Priznanje za naučnu izuzetnost za oblast ekonomije i najcitiranijeg istraživača u ovoj oblasti dobio je prof. dr Branislav Dudić, vanredni profesor na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle