15 dec 2022

JOURNAL OF AGRONOMY, TECHNOLOGY AND ENGINEERING MANAGEMENT (JATEM) INDEKSIRAN U PRESTIŽNOJ BAZI IZDAVAČA CABI PUBLISHING, OXFORDSHIRE, UK

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da se naučni časopis Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management (JATEM), kategorije M53, u izdavaštvu FIMEK-a, od broja 1, sveske 5, 2022. godine, indeksira u prestižnoj svetskoj bazi CAB Abstracts, u izdanju CABI Publishing.

CABI baza sadrži vrlo značajnu literaturu o kvalitetnim istraživanjima i dostignućima primenjenih nauka, uključujući i poljoprivredu, šumarstvo, ljudsku ishranu, veterinu i zaštitu životne sredine. Pokrivenost literature datira od 1990. godine do danas, a sadrži preko 9,2 miliona zapisa, preko 449.000 članaka iz časopisa, radova sa konferencija, izdanja iz preko 120 zemalja na preko 50 jezika, kao i indeksiranje za više od 10 000 akademskih časopisa, knjiga, zbornika radova i izveštaja posebno odabranih i pregledanih od strane stručnjaka u navedenim oblastima, među kojima se sada nalazi i naš JATEM.

Ovo je još samo jedna u nizu potvrda kvaliteta časopisa i publikovanih radova. Uredništvo se srdačno zahvaljuje svim autorima i saradnicima na dosadašnjoj saradnji i podršci.

Prof. dr Nikola Puvača, DVM
Glavni i odgovorni urednik časopisa

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle