06 okt 2020

Svečani prijem nove generacije studenata na FIMEK-u

Svečani prijem brucoša održan je 1.10.2020. godine u amfiteatru ,,Prof. dr Slavko Carić’’ povodom prijema studenata u akademsku 2020/2021. godinu. Novoj generaciji obratio se prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment i poželeo dobrodošlicu na prvu godinu studija.

,,Bez obzira što nas je zadesila globalna pandemija mi imamo odličan upis, što je rezultat našeg višegodišnjeg rada u borbi za kvalitet i zauzimanje prestižnog mesta, na kom se FIMEK danas nalazi.’’- istakao je profesor Soleša. Pored navedenog dekan Soleša je naglasio da znanje postaje moć više nego ikada do sada, što predstavlja istorijsku priliku za našu zemlju, da sistemskim ulaganjem u znanje svojih najproduktivnijih slojeva i naraštaja izbore za sebe povoljniji položaj u novom svetskom poretku koji se uspostavlja.

Na kraju, Tamara Krstić, direktor marketinga, predstavila je mentore svakog studijskog programa i pozvala studente da se uključe u vannastavne aktivnosti Fakulteta, kao i u rad Studentskog parlamenta, kako bi stekli nova iskustva, veštine i znanja, pored savremene i interaktivne nastave. Svečani prijem završen je podelom udžbenika nakon čega su brucoši sa svojim mentorima nastavili svoj prvi studentski dan na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle