23 mar 2024

Univerzitet Privredna akademija Šampion kvaliteta

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 21-23. marta 2024. godine, po devetnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment nagrađen Velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo titulu Šampiona kvaliteta 19. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“.

Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za kvalitet u ime Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment primio je prof. dr Dragan Soleša. Za Šampiona kvaliteta proglašen je Univerzitet Privredna akademija, a Veliki šampionski pehar i Veliku zlatnu medalju, prof. dr Draganu Soleši, rektoru Univerziteta Privredna akademija državna sekretarka u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost.

Veliku zlatnu medalju su pored Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, dobila još dva fakulteta u sastavu Univerziteta Privredna akademija - Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Farmaceutski fakultet. Priznanja i ovog puta potvrđuju posvećenost rukovodstva Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, a ocenu kvaliteta izvršila je međunarodna komisija.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle