06 okt 2022

Na FIMEK-u održan svečani prijem nove generacije brucoša

U amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment 3.10.2022. održan je svečani prijem nove generacije brucoša. U pozdravnom govoru prof. dr Dragan Soleša, rektor Univerziteta Privredna akademija je poželeo srećan početak studentima i preneo pozdrave prof. dr Marka Carića, dekana koji je ovog puta bio sprečen da studentima lično poželi dobrodošlicu na FIMEK.

Uprava Fakulteta u sastavu prof. dr Radivoj Prodanović, prodekan za nastavu, prof. dr Maja Ćirić, prodekan za akreditaciju, prof. dr Svetlana Ignjatijević, prodekan za nauku, prof. dr Nikola Puvača, prodekan za međunarodnu saradnju, Doc. dr Ivana Brkić, prodekan za razvoj i kvalitet i prof. dr Radovan Vladisavljević, prodekan za finansije su se obratili studentima i uputili im toplu dobrodošlicu kao i smernice u njihovim nastavnim aktivnostima i mogućnostima koje im se pružaju tokom i nakon studija na FIMEK-u.

Uz iskreno obraćanje uprave Fakulteta i rečenicu ,,Naša vrata su vam uvek otvorena’’ kao i da je pored marljivog učenja izuzetno važno druženje i mladalački život, odabir studija a kasnije i zanimanja koji će sa entuzijazmom i interesovanjem da izučavaju i rade, otpočela je još jedna akademska godina, nove generacije studenata I godine studija na FIMEK-u.

Na kraju svečanog prijema Tamara Krstić, direktor marketinga se zahvalila prisutnima i pozvala brucoše da preuzmu svoje udžbenike po studijskim programima kao i FIMEK promo pakete.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle