04 dec 2023

U AMFITEATRU "PROF. DR SLAVKO CARIĆ" ODIGRANA JE HUMANITARNA PREDSTAVA "MREŽA"

U amfiteatru “Prof. dr Slavko Carić” na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu u četvrtak, 30. novembra 2023. godine, Udruženje građana “Novosadski humanitarno – istraživački centar” i amatersko pozorište “Branko Radičević“ iz Pačetina iz Hrvatske organizovali su humanitarni događaj na kome je bila prikazana predstava „Mreža“.

Povod za organizovanje ovog događaja je sakupljanje novca za lečenje Aleksandre Osvald. Ulaz je bio slobodan, a svi koji su gledali predstavu novac su mogli da doniraju u humanitarnu kutiju.

Režiser predstave Cvetin Aničić rekao je: “Zahvaljujem se Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu na prostoru koji su nam ustupili kako bi se ovaj humanitarni događaj realizovao. Amatersko pozorište iz Pačetina je počastvovano što je dobilo priliku da odigraju predstavu na aktuelnu temu i nadamo se da podignu svest o istoj.”

Prodekan za finansije, prof. dr Radovan Vladisavljević obratio se prisutnima nakon odgledane predstave. “Želeo bih da Vas pozdravim u ime Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu. Predstava koju sam sada odgledao je izuzetna zbog teme koju obrađuje, a koja je blisko povezana i sa studijskim programom Softversko inženjerstvo koji se realizuje na našem fakultetu. Takođe, značajna je i za sve mlade koji vreme provode na internetu i društvenim mrežama. Nadamo se da ćemo ponovo imati priliku da se pokažemo kao dobri domaćini i naš prostor ustupimo za angažovane događaje ovog tipa” istakao je prof. dr Vladisavljević.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle