14 mar 2023

VELIKA ZLATNA MEDALJA ZA KVALITET U OBLASTI OBRAZOVANJA

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 09. i 10. marta 2023. godine, po osamnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment nagrađen Velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma i zvanje Apsolutnog šampiona 18. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“.

Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma za Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment prof. dr Radivoju Prodanoviću, prodekanu za nastavu, uručili su prof. dr Radovan Pejanović, Univerzitet u Novom Sadu i Jelena Rašeta, šef odeljenja za ocenjivanje kvaliteta. Za Apsolutnog šampiona kvaliteta proglašen je Univerzitet Privredna akademija, a Veliki šampionski pehar i Veliku zlatnu medalju, prof. dr Zoranu Pavloviću, prorektoru za međunarodnu saradnju Univerziteta Privredna akademija uručila je prof. dr Marijana Dukić Mijatović, predsednica komisije i državna sekretarka u Ministarstvu prosvete Republike Srbije.

Priznanja i ovog puta potvrđuju posvećenost rukovodstva Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, a ocenu kvaliteta izvršila je međunarodna komisija.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle