19 mar 2022

VELIKA ZLATNA MEDALJA ZA KVALITET U OBLASTI OBRAZOVANJA

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 09. i 10. marta 2022. godine, po sedamnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment nagrađen velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma i zvanje Apsolutnog šampiona 17. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“.

Veliki šampionski pehar, prof. dr Marku Cariću, rektoru Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, uručili su prof. dr Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost i Dejan Madić, rektor Univerziteta u Novom Sadu. „Nije u pitanju samo čast već i obaveza da se u daljem procesu rada i delovanja maksimalno potrudimo u ostvarivanju novih ciljeva još više i dalje uz saradnju sa dobrim partnerima“- istakao je rektor Univerziteta prof. dr Marko Carić.

Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma za Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment primila je Tamara Krstić, direktorka marketinga koja je tom prilikom izrazila zadovoljstvo što je Fakultet dobio prestižno priznanje šestu godinu za redom.

Apsolutni šampion kvaliteta, Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu, dobitnik je i velike zlatne medalje za kvalitet obrazovanja, a takve medalje su pored Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, dobila još dva fakulteta u sastavu Univerziteta - Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment i Farmaceutski fakultet, Novi Sad, dok je Tamari Krstić, direktorki marketinga Univerziteta Privredna akademija dodeljeno posebno priznanje. Priznanja i ovog puta potvrđuju posvećenost rukovodstva Univerziteta, kao i svih fakulteta u njegovom sastavu, stalnom unapređenju kvaliteta. Ocenu kvaliteta obrazovnih institucija izvršila je međunarodna komisija, te je na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja kvaliteta Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu osvojio Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za visok kvalitet u oblasti obrazovanja.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle