28 apr 2017

Saradnja FIMEK-a i Južnog federalnog univerziteta iz Rusije

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment 28.04.2017. godine održan je sastanak povodom uspostavljanja saradnje sa Južnim federanim univerzitetom iz Rusije.

Prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, ugostio je u svom kabinetu predstavnicu Južnog federalnog univerziteta, Olgu Vasiljevnu Popov, koja je posetila Fakultet u pratnji prof. dr Mitra Lutovca. Sastanku su prisustvovali i doc. dr Radivoj Prodanović, prodekan za kvalitet i razvoj i doc. dr Radovan Valadisavljević, prodekan za nauku na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment. Prof. dr Dragan Soleša i Olga Vaseljevna Popov potpisali su sporazum o sradnji Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment i Južnog federalnog univerzitet.

Prilikom razgovora zaključeno je da buduća saradnja pruža mnoge mogućnosti, sa akcentom na zajedničkom radu na projektima, zatim razmeni nastavnih planova kao i nastavnih metoda i literatura, te saradnje u oblasti izdavačke delatnosti. Takođe, predviđena je i mobilnost studenata i nastavnog osoblja FIMEK – a. Uzajamno organizovanje seminara, simpozijuma i stručno naučnih konferencija je navedena kao još jedna od opcija ove saradnje.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle