13 mar 2015

Uspešno završen program za stručno usavršavanje „MOODLE servis za e - učenje"

U Mašinskoj školi u Novom Sadu 12.03.2015. godine nastavnicima su dodeljeni sertifikati za uspešno savladan program stalnog stručnog usavršavanja „MOODLE servis za e-učenje"

, a koji su besplatno održali predstavnici Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.
Program stalnog stručnog usavršavanja pod nazivom „MOODLE servis za e-učenje" je prvi te vrste održan u Novom Sadu. Reč je o programu koji je akreditovan od strane ZUOV-a i za cilј ima unapređenje nastave uz podršku najsavremenijih informatičkih programa. Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment održava ovaj program besplatno svim nastavnicima srednjih škola u Novom Sadu.
Realizator kursa prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment prilikom dodele sertifikata izjavio je: „Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment našao je svoj interes u besplatnom održavanju ovog programa, a taj interes se ogleda pre svega u društvenoj odgovornosti. Mi želimo da nastavnicima želimo da pružimo dodatne kompetencije kako bi uspešno mogli da se nose sa izazovima 21. veka .  Ovim programom nastojimo da nastavnike, ovog puta Srednje mašinske škole u Novom Sadu, obučimo da uz svoje stručne predmete podignu nivo svojih kompetencija i da svojim učenicama mogu da pruže i druge vidove i oblike učenja, a to je zapravo elektronsko učenje."
U Mašinskoj školi program „MOODLE servis za e-učenje" uspešno je završilo 23 nastavnika i on će im kako i sami kažu doprineti u kompetentnijem podučavanju i učenju. „Želimo da se zahvalimo Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment na izuzetnoj saradnji, tačnije početku saradnje. Ovaj kurs je veoma interesantan i verujemo da će elektronsko učenje zaživeti u našoj školi kako za opšteobrazovne tako i za stručne predmete."- izjavila je Vesna Živković, pomoćnica direktora Srednje mašinske škole.

Otkrijte FIMEK

Razvoj karijere

Razvoj karijere

FIMEK svojim studentima pruža mogućnost prakse i upoznavanja sa radom preduzeća iz raznih oblasti.
Kancelarije za saradnju

Kancelarije za saradnju

Klikom na naslov ili na "opširnije" možete pročitati detaljne informacje o svakoj kancelariji.
Studentske prakse

Studentske prakse

Stručna praksa je obavezan sastavni deo nastavnog plana na osnovnim akademskim studijama.
FIMEK aktivnosti

FIMEK aktivnosti

Ovde se nalaze sva obaveštenja vezana za FIMEK aktivnosti, tribine, novosti u vezi sa tribinama i intervju-e.
FIMEK u poseti

FIMEK u poseti

Sva obaveštenja vezana za FIMEK-ove posete školama. Mi smo uvek spremni da širimo krug prijatelja!
moodle