Odštampajte ovu stranicu
JOURNAL OF AGRONOMY, TECHNOLOGY AND ENGINEERING MANAGEMENT (JATEM) INDEKSIRAN U PRESTIŽNOJ BAZI IZDAVAČA CABI PUBLISHING, OXFORDSHIRE, UK
15 dec 2022

JOURNAL OF AGRONOMY, TECHNOLOGY AND ENGINEERING MANAGEMENT (JATEM) INDEKSIRAN U PRESTIŽNOJ BAZI IZDAVAČA CABI PUBLISHING, OXFORDSHIRE, UK

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da se naučni časopis Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management (JATEM), kategorije M53, u izdavaštvu FIMEK-a, od broja 1, sveske 5, 2022. godine, indeksira u prestižnoj svetskoj bazi CAB Abstracts, u izdanju CABI Publishing.

CABI baza sadrži vrlo značajnu literaturu o kvalitetnim istraživanjima i dostignućima primenjenih nauka, uključujući i poljoprivredu, šumarstvo, ljudsku ishranu, veterinu i zaštitu životne sredine. Pokrivenost literature datira od 1990. godine do danas, a sadrži preko 9,2 miliona zapisa, preko 449.000 članaka iz časopisa, radova sa konferencija, izdanja iz preko 120 zemalja na preko 50 jezika, kao i indeksiranje za više od 10 000 akademskih časopisa, knjiga, zbornika radova i izveštaja posebno odabranih i pregledanih od strane stručnjaka u navedenim oblastima, među kojima se sada nalazi i naš JATEM.

Ovo je još samo jedna u nizu potvrda kvaliteta časopisa i publikovanih radova. Uredništvo se srdačno zahvaljuje svim autorima i saradnicima na dosadašnjoj saradnji i podršci.

Prof. dr Nikola Puvača, DVM
Glavni i odgovorni urednik časopisa