Odštampajte ovu stranicu
NIS Energy program
19 okt 2022

NIS Energy program

NIS pokreće treću sezonu programa NIS Energy – jednogodišnjeg plaćenog programa namenjenom diplomiranim i master studentima.

Kroz ovaj program pružaju šansu mladima da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih domaćih kompanija i najvećem energetskom sistemu u regionu, kao i da tim naše kompanije obogate njihovom motivacijom i energijom.

Tokom celokupnog trajanja izabrane polaznike programa prate mentori NIS-a koji im pružaju svu potrebnu podršku. Pored rada u kompaniji, biće organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa imaju i mogućnost zaposlenja u kompaniji. Do sada, tokom prve dve sezone, kroz program NIS Energy prošlo je 38 odabranih studenata. Detaljne informacije o trećoj sezoni su u prilogu.

Kako bi se prijavili za program, potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Početak programa planiran je za februar 2023. godine, a ovogodišnji program će obuhvatiti 25 kandidata.

Prijava je otvorena od 15. oktobra do 15. novembra putem linka: https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-2