Odštampajte ovu stranicu
Svečani prijem nove generacije studenata na FIMEK-u
04 okt 2021

Svečani prijem nove generacije studenata na FIMEK-u

U amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment 1.10.2021. održan je svečani prijem brucoša uz mere za suzbijanjei širenja epidemije COVID 19, čime je počela akademska godina generacije 2021/2022.

Prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment poželeo je dobrodošlicu studentima prve godine studija i obavestio da će se nastava, za sada redovno odvijati na Fakultetu. Dekan Soleša je istakao da je FIMEK, akreditovao 15 studijskih programa na sva tri nivoa studija, govorio je o novim projektima Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, kao i aktivnostima projektnog tima Fakulteta na domaćim i međunarodnim projekima. Na kraju, prof. dr Dragan Soleša je naglasio da će studenti tokom studija steći znanja i kompetencije koje će im obezbediti status najboljih u struci i još jednom poželeo brucošima uspeh i sreću.

Tamara Krstić, direktor marketinga je pozvala studente da se uključe u vannastavne aktivnosti Fakulteta, kao i u rad Studentskog parlamenta i promo tima, kako bi stekli nova iskustva, veštine i znanja, pored redovne nastave. Svečani prijem završen je podelom udžbenika i promo paketa.