Takmičenja, stipendije i konkursi

 

Izveštaj i slike Srednje ekonomske škole iz Sombora - Pobednik kviza FNZ 2015

 

Izveštaj i slike Srednje ekonomske škole iz Sombora - Pobednik kviza FNZ 2015

Opširnije...

Dani informatike u školama Vojvodine je manifestacija koja je rezultat inicijative koja je potekla od Centra za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike na Međunarodnim simpozijumima „Tehnologija, Informatika, Obrazovanje - za društvo učenja i znanja”.

Opširnije...
Tagovano u:

Na Fakultetu za ekonomiju i ineženjerski menadžment u Novom Sadu 24.04.2013. godine, održano je finale takmičenja za sve maturante iz Vojvodine „FIMEK nagrađuje znanje“ tradicionalno. Takmičenje je počelo 24.03.2014. godine u prostorijama Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu. Od prijavljenih 45 škola iz 22 grada Vojvodine koje su se takmičile u kvalifikacijama, svojim znanjem izdvojilo se devet polufinalista, a izvanrednim znanjem u finale se plasiralo četiri škole: Gimnazija „Stevan Puzić“ iz Rume, Elektrotehnička škola „Nikola Tesla“ iz Pančeva,Gimnazija „20. oktobar“ iz Bačke Palanke i Ekonomsko-trgovinska škola „Paja Marganović“ iz Pančeva. Ubedljivu pobedu odnela je Gimnazija „Stevan Puzić“ iz Rume.

Opširnije...

Treći dan polufinalnog takmičenja „FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE" 2014 FIMEK je po drugi put ugostio srednjoškolce i njihove nastavnike iz tehničke škole iz Odžaka, elektrotehničke škole “Nikola Tesla” iz Pančeva i gimnazije “20. oktobar” iz Bačke Palanke.

Opširnije...

Drugi dan polufinalnog takmičenja „FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE" 2014 FIMEK je po drugi put ugostio srednjoškolce i njihove nastavnike iz ekonomsko – trgovinske škole “Paja Marganović” iz Pančeva, gimnazije “Branko Radičević” iz Stare Pazove, i gimnazije i ekonomske škole “ J.J.Zmaj” iz Odžaka.

Opširnije...

Prvi dan polufinalnog takmičenja „FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE" 2014 FIMEK je po drugi put ugostio srednjoškolce i njihove nastavnike iz hemijsko-tehnološke škole iz Subotice, srednje tehničke škole iz Bečeja i gimnazije “Stevan Puzić” iz Rume.

Opširnije...
Strana 1 od 3
e-upis