Novosti

Ovde se nalaze novosti FIMEK-a kao i sva obaveštenja spojena u jedan feed na FIMEK-u i u drugim kategorijama (Kursevi, Alumni, Saradnja). Možete se pretplatiti na RSS Feed klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu.

10 oktobar 2017 | Novosti

U amfitetru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 02.10.2017. godine održan je svečani prijem brucoša, čime je počela akademska godina generacije 2017/2018.

Opširnije...
29 septembar 2017 | Novosti

Poštovane koleginice i kolege,
obaveštavamo vas da će se svečani prijem brucoša održati 02.10.2017. godine u amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment sa početkom u 11h.

Molimo sve brucoše da ponesu indeks kako bi preuzeli udžbenike.

Početak školske godine

   

Opširnije...
Tagovano u:
19 jul 2017 | Novosti

Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment FIMEK, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, uz veliko zalaganje rukovodstva i celokupnog naučno-nastavnog osoblja Fakulteta, akreditovan je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u dva naučna polja.

Nacionalni savet za naučni i tehnološki razvoj akreditovao je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti tehničko–tehnoloških i društvenih nauka, jer je utvrdio da Fakultet ispunjava uslove propisane Zakonom o naučnoistraživačkoj delatnosti i uslove propisane u članu 15. i 16. Pravilnika o vrednovanju naučnoistraživačkog i postupku akreditacije instituta, integrisanih univerziteta, fakulteta i centara izuzetnih vrednosti.
Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžemnt je dobio dozvolu za dva naučna polja, što ga svrstava u mali broj fakulteta u Republici Srbiji koji obavljaju naučno-istraživački rad u društveno-humanističkom i tehničko-tehnološkom polju.

Opširnije...
07 jun 2017 | Novosti

Milica Mandić i Tijana Bogdanović, srpske tekvondiskinje, sa trenerom i osnivačem TK Galeb Draganom Jovićem 29.05.2017. godine održali su tribinu na temu ,,Put ka uspehu'' studentima FIMEK – a i Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

Opširnije...
07 jun 2017 | Novosti

Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment organizovao je međunarodnu naučnu konferenciju INOVAEDUCATION 2017 koja je posvećena inovacijama, komunikacionim tehnologijama i obrazovanju za nove generacije, koja je održana od 26-27.05.2017. godine u prostorijama Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Opširnije...
05 jun 2017 | Novosti

Maturanti iz cele Srbije 19.05.2017. godine su ponovo zaplesali čuveni maturantski ples kvadril, istovremeno s brojnim vršnjacima širom Evrope.

Opširnije...
e-upis