Novosti

Ovde se nalaze novosti FIMEK-a kao i sva obaveštenja spojena u jedan feed na FIMEK-u i u drugim kategorijama (Kursevi, Alumni, Saradnja). Možete se pretplatiti na RSS Feed klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu.

15 mart 2017 | Novosti

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu bio je domaćin gospodinu Miletu Novakoviću, policijskom pukovniku u penziji, koji je održao predavanje pod nazivom „Zemunski klan, ubistvo premijera Đinđića, akcija Sablja, neispričana priča".

Opširnije...
08 mart 2017 | Novosti

Na Međunarodnom sajamu obrazovanja „PUTOKAZI", koji se od 06. do 08. marta održava po dvanaesti put na Novosadskom sajmu prvi put su uručena priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima se kao nosilac Velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma za visok kvalitet obrazovanja istakao Univerzitet Privredna akademija.

Opširnije...
26 januar 2017 | Novosti

Na završnoj svečanosti projekta „Energija je svuda oko nas" koja je održana 23. januara 2017. godine, u holu zgrade Pokrajinske vlade, uručene su nagrade najuspešnijoj osnovnoj i srednjoj školi u Vojvodini.

Opširnije...
22 decembar 2016 | Novosti

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 22.12.2016. godine održana je završna svečanost „Dani informatike u školama Vojvodine 2016" na kojoj je dodeljena prestižna nagrada – plaketa „prof. Stjepan Han" osnovnoj školi „Đura Jakšić" iz Kikinde, najuspešnijoj školi u promociji i primeni informacione tehnologije.

Opširnije...
21 decembar 2016 | Novosti

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu 20.12.2016. godine, održano je finale takmičenja za sve maturante iz Vojvodine „FIMEK nagrađuje znanje" tradicionalno. Takmičenje je počelo 23.11.2016. godine u prostorijama Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu. Od prijavljenih 55 škola iz 23 grada Vojvodine koje su se takmičile u kvalifikacijama, svojim znanjem izdvojilo se trinaest polufinalista, a izvanrednim znanjem u finale se plasiralo tri škole: Gimnazija „Borislav Petrov Braca" iz Vršca, Gimnazija „Žarko Zrenjanin" iz Vrbasa i Tehnička škola „Ivan Sarić" iz Subotice. Pobedu je odnela ekipa Gimnazija „Borislav Petrov Braca" iz Vršca.

Opširnije...
20 decembar 2016 | Novosti

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu 15.12.2016. organizovao je okrugli sto na temu "Zapadni Balkan i Evropska Unija u tektonskim globalnim promenama", tom prilikom ugostivši nekoliko renomiranih stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

Opširnije...
e-upis